Kui seda retsepti nami-nami Facebooki lehel nägin, tahtsin seda kohe proovida, sest valmistuskäik tundus imelihtne ja kõik koostisained olid ka kodus olemas. Tulemus oli tõesti, nagu originaalretsept lubab, nagu Raffaello kommid. Mul olid üsna peeneks jahvatatud kujul kookoshelbed, mis päästsid suuremast närimisest, nagu nägin mõnda Facebookis kurtmas, kui kasutasid tavalisi kookoshelbeid. Mina niristasin mõnele kommile peale veel tumedat šokolaadi.
400 g purk kookospiima (rasvasisaldus vähemalt
16-17%, nt Santa Maria lilla purk)
3 spl tuhksuhkrut
1 tl vanillikaunapastat
80 g kookoshelbeid
100 g mandlilaaste
kookoshelbeid trühvlite katmiseks
Hoia kookospiimapurki üleöö külmkapis. Järgmisel päeval keera purk tagurpidi, tee lahti ja vala vedel osa pealt ära. Põhja jäänud paks kookoskreem kraabi sügavamasse kaussi, lisa tuhksuhkur ja vanill.
Rösti pannil keskmisel kuumusel mandlilaastud ja kookoshelbed. Lase jahtuda ja lisa kookoskreemile. Sega ühtlaseks seguks. Vormi väikesed pallikesed ning veereta kookoshelvestes. Säilita külmkapis.
1 tl vanillikaunapastat
80 g kookoshelbeid
100 g mandlilaaste
kookoshelbeid trühvlite katmiseks
Hoia kookospiimapurki üleöö külmkapis. Järgmisel päeval keera purk tagurpidi, tee lahti ja vala vedel osa pealt ära. Põhja jäänud paks kookoskreem kraabi sügavamasse kaussi, lisa tuhksuhkur ja vanill.
Rösti pannil keskmisel kuumusel mandlilaastud ja kookoshelbed. Lase jahtuda ja lisa kookoskreemile. Sega ühtlaseks seguks. Vormi väikesed pallikesed ning veereta kookoshelvestes. Säilita külmkapis.
Nii ilusad!
VastaKustuta