vaja läheb:
2 sl mooniseemneid
2 dl 35% rõõska koort
400 g kohupiima
2 dl 35% rõõska koort
400 g kohupiima
sidrunimahla
150 g keeksi
3 sl rafineerimata suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
100 g martsipani
3 sl rafineerimata suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
100 g martsipani
pohlamoosi
valmistamine:
Rösti mooniseemneid kuival kuumal pannil. Seejärel vahusta rõõsk koor koos vanillisuhkruga tugevaks vahuks, lisa kohupiim, suhkur ning sidrunimahl ja mikserda kokku.
valmistamine:
Rösti mooniseemneid kuival kuumal pannil. Seejärel vahusta rõõsk koor koos vanillisuhkruga tugevaks vahuks, lisa kohupiim, suhkur ning sidrunimahl ja mikserda kokku.
Rulli martsipan laual õhemaks (lauale kleepumise vältimiseks võid kasutada tuhksuhkrut) ning lõika sellest välja klaasiga kettad. Aseta kõik kihiti pokaalidesse: kohupiimasegu-mooniseemned-martsipan-keeksitükid, kohupiimasegu-mooniseemned-martsipan-moos, kohupiimasegu-keeksitükid-moos.
Hoia enne serveerimist külmas mõni tund, et martsipan saaks kohupiimasegusse sulada ning maitsed ühtlustuda.
Kasutasin Ragne Värk retsepti väikeste mugandustega :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar