Mõni aeg
tagasi jagas Polven Foods oma tooteid katsetamiseks. Nii sai välja mõeldud üks
retsept, mida nüüd jagan. Kuna need muffinid said üsna rammusad, siis tegin
neid ainult kuus, aga kui soovid muffinipanni jagu teha, kahekordista koguseid.
Kohvi annab magusale kondenspiimale mõrkjust, jõhvikad lisavad hapukust. Igati mõnusad näiteks hommikusöögi kõrvale ampsata :)
Muffinid:
50 g nisujahu
50 g kaerajahu
5 tl lahustuvat kohvi
1 tl küpsetuspulbrit
5 tl lahustuvat kohvi
1 tl küpsetuspulbrit
1 g soola
250 g kakaoga JAANI kondenspiima
50 g hapukoort
50 g sulatatud võid või kookosrasva
1 muna
1 tl vanilli(-ekstrakti, -suhkrut, -pastat)
50 g sulatatud võid või kookosrasva
1 muna
1 tl vanilli(-ekstrakti, -suhkrut, -pastat)
apelsinikoort
150 g kuivatatud jõhvikaid
Katteks:
150 g kohupiima
150 g toasooja toorjuustu
Sega suures kausis jahu, kohvipulber, küpsetuspulber ja sool.
Teises kausis sega kondenspiim, hapukoor, sulatatud jahutunud või, muna ja
vanill. Maitsesta apelsinikoorega. Vala saadud segu kuivainete juurde ja sega ühtlaseks
seguks. Lisa kuivatatud jõhvikad.
Tõsta muffinipanni, mis on
vooderdatud pabervormidega. Tõsta segu julgelt vormi äärteni, nii saad üsna
suured muffinid. Küpseta
180 kraadi juures u 20 minutit. Muffinid on küpsed, kui keskele torgatud tikk
tuleb puhtana välja.
*
Tooteid jagas katsetamiseks Polven Foods.
Sabung Ayam Online
VastaKustuta